Het PostNL Fizzinity spel

Het PostNL Fizzinity spel is een virtuele teambuilding quiz over jouw team en PostNL. Door middel van online opdrachten leer je jouw collega’s beter kennen, verbeter je de samenwerking en heb je bovenal veel plezier. 

Het PostNL Fizzinity spel is gratis voor ieder team binnen PostNL. 

Het PostNL Fizzinity spel in 3 stappen

Met het slimme algoritme van Fizzinity creëert elk team een eigen unieke ervaring. Zo leer je elkaar beter kennen, verbeter je de samenwerking en heb je bovenal veel plezier.

Je speelt Fizzinity op je smartphone tijdens een virtuele meeting (Microsoft Teams, Zoom, Skype of WebEx bijvoorbeeld). Doordat Fizzinity werkt in de browser van je smartphone, hoef je vooraf niets te installeren en ben je binnen 5 minuten aan het spelen.

Homepage Step 1

Creëer in no-time je eigen unieke spel

Aan de start van het spel, vult iedere speler een korte vragenlijst in. Fizzinity maakt met de antwoorden uitdagende vragen over je medespelers. Zodra iedereen klaar is met het invullen van de vragen, kan het spel beginnen. En door!

Met welke opdracht
ga jij je collega’s verrassen?

Ready, set, go! Iedere speler kiest om de beurt het leukste volgende spel uit. In totaal zijn er 11 verschillende categorieën om uit te kiezen. Elke categorie heeft een eigen uitdaging.

Fun, competitie en verbinding

Speel met én tegen elkaar. Bij iedere vraag zijn punten te verdienen. Op deze manier ga je als team en individueel de competitie aan én wordt het teamgevoel gestimuleerd! Hoeveel punten verdienen jullie als team?

Vraag eenvoudig en snel een PostNL Fizzinity spel Licentie aan

Het aanvragen van een PostNL Fizzinity spel licentie is gratis en duurt minder dan 1-minuut. Klik op de onderstaande knop om het aanvraagformulier te openen.

Het aanvraagprocess in 3 stappen

Stap 1: vul het aanvraag formulier in

Om je aanvraag te voltooien, hebben wij een aantal gegevens nodig:

  1. Het aantal deelnemers waarmee je het spel graag zou willen spelen. Bij grotere teams sturen we je namelijk meerdere licentie codes met aangepast instructies.
  2. De taal waarin je het spel wilt spelen (Nederlands of Engels)
  3. Je contactgegevens

Stap 2: wij verwerken je aanvraag

Wij controleren je gegevens en zorgen ervoor dat we het juiste aantal licenties voor je aanmaken. 

Stap 2: Je ontvangt een e-mail met alle gegevens

Je ontvangt een e-mail met daarin de licenties en een uitgebreide spelhandleiding. Na ontvangst kun je direct aan de slag met het spel. 

Ben je super benieuwd naar hoe het spel werkt? Download dan alvast de spelhandleiding:

FAQ

Fizzinity speel je, via Google Chrome, safari of Edge op iedere telefoon. Je communiceert met elkaar via de laptop (Microsoft Teams, Zoom, Google Hangout etc.).

De speelduur van Fizzinity is 1 tot 1,5 uur. Je kunt langer spelen als je wilt, we hebben voor ongeveer 2,5 uur aan spelinhoud bedacht. Je bepaalt zelf wanneer je het spel stopt. De administrator kan het spel pauzeren en vervolgens stopzetten. 

Er is geen maximum aan het aantal spelers waarmee je kan spelen. Fizzinity is geschikt voor teams en organisaties van alle formaten. Bij teams groter dan 12, speel je (gelijktijdig) meerdere spellen waarbij de teams tegen elkaar spelen. 

Na ontvangst is de link 365 dagen geldig.

Inloggen is super snel en eenvoudig:

  1. Pak je telefoon 
  2. Navigeer naar postnl.fizzinitygame.com.
  3. Gebruik de team code die je hebt ontvangen in de bevestigingsemail om in te loggen. 

Iedere deelnemer maakt gebruik van dezelfde link of Login Code.

Ja, dat kan! Fizzinity kan zowel in het Nederlands als in het Engels gespeeld worden. Maar let op, Fizzinity Global, de Engelse variant van Fizzinity is géén letterlijke vertaling van het spel. Het is een ander spel. Daarom zul je vooraf moeten kiezen of je Fizzinity NL of Fizzinity Global gaat spelen.

In de ‘sessie samensteller’ op onze website kies je eenvoudig de taal waarin je Fizzinity wilt spelen. 

Fizzinity bestaat uit individuele opdrachten en teamopdrachten. Voor beide type opdrachten ontvang je zowel individuele punten als teampunten. Op deze manier ga je onderling de competitie aan én wordt het groepsgevoel gestimuleerd!

De link is een jaar geldig. Binnen die tijd kun je zo vaak inloggen als je wil. Je kunt op een later moment verder spelen totdat je alle vragen gehad hebt. Let op, de vragenlijst kan niet opnieuw worden ingevuld. Je zult dus met dezelfde groep mensen moeten spelen.