Een origineel online spel voor meer verbinding, energie en plezier in jouw werkgroep

Ontdek het effect van Fizzinity

Fizzinity is het online teamspel dat door veel organisaties binnen en buiten Nederland wordt ingezet om de energie, verbinding en goede samenwerking te stimuleren in tijden van thuiswerken. Maar het is net zo leuk om Fizzinity met je werkgroep, huis of studiegenoten te spelen.

Wij vinden dat studenten wel een steuntje in de rug mogen gebruiken in deze saaie tijd. Daarom is Fizzinity voor studenten helemaal gratis. Ben jij klaar voor de ervaring? 

Niet alleen studenten spelen Fizzinity 😉

Fizzinity in 3 stappen

Met het slimme algoritme van Fizzinity creëert elk team een eigen unieke ervaring. Zo leer je elkaar beter kennen, verbeter je de samenwerking en heb je bovenal veel plezier.

Je speelt Fizzinity op je smartphone tijdens een virtuele meeting (Microsoft Teams, Zoom, Skype of WebEx bijvoorbeeld). Doordat Fizzinity werkt in de browser van je smartphone, hoef je vooraf niets te installeren en ben je binnen 5 minuten aan het spelen.

Homepage Step 1

Creëer in no-time je eigen unieke spel

Aan de start van het spel, vult iedere speler een korte vragenlijst in. Fizzinity maakt met de antwoorden uitdagende vragen over je medespelers. Zodra iedereen klaar is met het invullen van de vragen, kan het spel beginnen. En door!

Met welke opdracht
ga jij je werkgroep verrassen?

Ready, set, go! Iedere speler kiest om de beurt het leukste volgende spel uit. In totaal zijn er 11 verschillende categorieën om uit te kiezen. Elke categorie heeft een eigen uitdaging.

Fun, competitie en verbinding

Speel met én tegen elkaar. Bij iedere vraag zijn punten te verdienen. Op deze manier ga je als team en individueel de competitie aan én wordt het teamgevoel gestimuleerd! Hoeveel punten verdienen jullie als team?

Win jij de Nederland-brede competitie?

De komende weken trekken wij van stad naar stad opzoek naar het studententeam dat de hoogste score weet te halen in Fizzinity. Zodra de kroegen weer open gaan organiseren wij een groot feest waar we met iedereen die Fizzinity heeft gespeeld kunnen proosten en het winnende studententeam kunnen huldigen.

Stad

Wanneer

Fizzinity Highscore

Amsterdam

Week 11

3602

Groningen

Week 12

Nijmegen

Week 13

Utrecht

Week 14

Maastricht

Week 15

Leiden

Week 16

Delft

Week 17

Breda

Week 18

FAQ

Fizzinity speel je, via Google Chrome, safari of Edge op iedere telefoon. Je communiceert met elkaar via de laptop (Microsoft Teams, Zoom, Google Hangout etc.).

De speelduur van Fizzinity is 1 tot 1,5 uur. Je kunt langer spelen als je wilt, we hebben voor ongeveer 2,5 uur aan spelinhoud bedacht. Je bepaalt zelf wanneer je het spel stopt. De administrator kan het spel pauzeren en vervolgens stopzetten. 

Er is geen maximum aan het aantal spelers waarmee je kan spelen. Fizzinity is geschikt voor teams en organisaties van alle formaten. Bij teams groter dan 12, speel je (gelijktijdig) meerdere spellen waarbij de teams tegen elkaar spelen. 

Na aankoop is een spel 30 dagen geldig. 

Inloggen is super snel en eenvoudig en kan op twee manieren:

  1. Pak je telefoon en klik op de link in de bevestigingsmail.
  2. Pak je telefoon en navigeer naar www.fizzinitygame.com. Gebruik de 6 cijfers uit de URL als Login Code.

Iedere deelnemer maakt gebruik van dezelfde link of Login Code.

Ja, dat kan! Fizzinity kan zowel in het Nederlands als in het Engels gespeeld worden. Maar let op, Fizzinity Global, de Engelse variant van Fizzinity is géén letterlijke vertaling van het spel. Het is een ander spel. Daarom zul je vooraf moeten kiezen of je Fizzinity NL of Fizzinity Global gaat spelen.

In de ‘sessie samensteller’ op onze website kies je eenvoudig de taal waarin je Fizzinity wilt spelen. 

Fizzinity bestaat uit individuele opdrachten en teamopdrachten. Voor beide type opdrachten ontvang je zowel individuele punten als teampunten. Op deze manier ga je onderling de competitie aan én wordt het groepsgevoel gestimuleerd!

Je ontvangt een link om in te loggen in het spel.

Daarnaast ontvang je:

  • Tekst voor de agenda uitnodiging
  • Handleiding
  • Introductie presentatie

Lang verhaal kort, je krijgt alles wat je nodig hebt om er een super sessie van te maken. 

De link is een maand geldig. Binnen die tijd kun je zo vaak inloggen als je wil. Je kunt op een later moment verder spelen totdat je alle vragen gehad hebt. Let op, de vragenlijst kan niet opnieuw worden ingevuld. Je zult dus met dezelfde groep mensen moeten spelen.