Fizzinity Platform
voor in-company evenementen

Het Fizzinity Platform is een zeer interactieve, leuke en meeslepende ervaring voor vrijwel elk evenement. Een echte onderbreking van de sleur. Mensen met elkaar verbinden, elkaar beter leren kennen, lachen en energie opdoen. Dat is waar het Fizzinity Platform om draait.

Onze klanten

Over Fizzinity
for in-company evenementen

Bij het organiseren van een in-company event wil je dat deelnemers een ervaring hebben die beklijft en een duurzame impact creëert. Daarbij wil je verder gaan dan alleen het behalen van de vooraf bedachte doelstellingen. Tijdens een evenement wil je dat mensen zich met elkaar verbinden en elkaar beter leren kennen zodat er ruimte wordt gecreëerd voor interactie en creativiteit.

Geef uw evenement een superboost

Of je nu een talentprogramma, workshop, graduate event, kick-off, social get-together of een ander type programma of training organiseert, Fizzinity is de ideale oplossing voor een inspirerend, leuk en interactief element in uw programma. Door middel van serious gaming helpt jouw organisatie deelnemers op een sociaal niveau met elkaar in contact te komen, energie op te doen en een gedeelde ervaring te creëren.

Impact

 • Stimuleert teambuilding, inclusie en creëert verbonden teams.
 • Versterkt verbinding en samenwerking, zowel binnen als tussen teams.
 • Elkaar leren kennen op een diep menselijk niveau.
 • Een leuke, persoonlijke en interactieve ervaring die teams volop energie geeft.
The Fizzinity Team

Spelopzet

 • Aan het begin van het spel beantwoordt elk teamlid een aantal persoonlijke vragen. Deze vragen zijn niet het meest voor de hand liggend. Bijvoorbeeld: “wat wilde je later worden als kind? Of “wat vind je stiekem leuk maar durf je niet te zeggen?”. Het Fizzinity Platform bevat een uniek algoritme dat een gepersonaliseerde teambuildingervaring creëert op basis van de antwoorden die door de teamleden worden gegeven. Zo kan het platform vragen en opdrachten creëren die volledig over het team zelf gaan.
 • Tijdens het spel kiezen de teamleden om beurten de volgende spelcategorie. In totaal zijn er 11 verschillende categorieën om uit te kiezen.
 • Tijdens het spel leren deelnemers elkaar op een unieke manier kennen door het delen van persoonlijke verhalen en ervaringen die zijn afgeleid van de antwoorden die zij hebben gegeven op de persoonlijke vragen aan het begin van het spel.
 • Met elk goed antwoord verdienen teamleden punten waarmee ze kunnen strijden om de hoogste plaats binnen hun eigen team en organisatie.
 • Speeltijd: Het Fizzinity Platform is een luchtige group-based ervaring geschikt voor elk type team, op ieder moment en elke mogelijke plaats. Je kunt Fizzinity zo kort of zo lang spelen als je zelf wilt, maar gemiddeld doen teams zo’n 60 tot 90 minuten over het spel.
 • Groepsgrootte: Er is geen limiet aan het aantal deelnemers. Fizzinity is geschikt voor teams en organisaties van elke omvang. Echter, bij teams groter dan 8 deelnemers raden wij aan om het spel (gelijktijdig) in meerdere subgroepen te spelen.
 • Platform: Fizzinity kan gespeeld worden op je smartphone, tablet, of desktop tijdens een groepsbijeenkomst. Vragen en groepsopdrachten verschijnen op je smartphone, tablet, of desktop terwijl je face-to-face of via een virtuele hang-out met elkaar samenwerkt om de opdracht te voltooien.
 • Plug & Play: Het spel is plug & play en vereist geen installatie.
 • AVG-Proof: Het Fizzinity Platform verzamelt geen persoonsgegevens anders dan de voornaam van een speler of een alias.

Het Fizzinity-platform is een echte krachtpatser als het op intelligente functionaliteit aankomt:

 • Spelinhoud is 100% aanpasbaar om een unieke ervaring te creëren voor jouw team(s) of organisatie
 • Het In-game leaderboard stelt je in staat een organisatie brede strijd te ontketenen voor de hoogste scores tussen de teams
 • 100% plug & play. Je hoeft vooraf niets te installeren.
 • Volledig in overeenstemming met AVG-wetgeving. Het Fizzinity Platform verzamelt geen persoonsgegevens.
 • Gemakkelijk te integreren in elk bedrijfsintranet
5/5

“Fizzinity was echt een heel groot succes en heel erg goed. Een break uit de sleur. Zelfs onze Country Manager heeft meegedaan en die was super enthousiast!"

Fizzinity - The teambuilding game
Beatrijs Louridtz-Quik
Eli Lilly Nederland

Our oplossingen
for in-company evenementen

Wij geloven dat ieder team en organisatie uniek is en daarom een op maat gesneden aanpak nodig heeft. Onze consultants helpen graag bij het vormgeven van een evenement met Fizzinity dat past binnen jouw organisatie en specifieke doelstellingen. Wij bieden drie high-level oplossingen voor het hosten van Fizzinity voor in-company evenementen.

Fizzinity - The teambuilding game

End-to-end evenement organisatie

Verreweg de meeste organisaties geven de voorkeur aan een end-to-end oplossing. Voor deze organisaties bieden wij een end-to-end event oplossing, geschikt voor vrijwel elke in-company event. In co-creatie ontwerpen onze facilitators een op maat gesneden sessie gebruikmakend van het Fizzinity platform. Wij dragen zorg voor de organisatie, het informeren van de deelnemers en hosten het event (60-90 minuten) voor jou. Tijdens het spel dagen wij de deelnemers uit zodat het effect van Fizzinity nog verder wordt gemaximaliseerd.

Fizzinity - The teambuilding game

Een Fizzinity spel over jouw organisatie

Doordat de in-game content van het Fizzinity Platform 100% aanpasbaar is, ontwikkelen wij voor veel organisaties een organisatiespecifieke spelvariant. Samen met jou duiken wij in de ‘hidden-treasures’ en ‘ways of working’ van jouw team(s) om organisatiespecifieke spelvragen en opdrachten te creëren. Het resultaat is een meeslepende en hyper-relevante ervaring die deelnemers met elkaar, de organisatie en jouw doelstellingen verbindt.

Fizzinity - The teambuilding game

Plug & Play Fizzinity

Het Fizzinity Platform is eenvoudig te gebruiken en vereist geen installatie. Dit is de reden waarom veel organisaties zelf events organiseren en hosten, met behulp van het Fizzinity Platform. Wij zorgen voor de technische kant en voorzien jullie van alle benodigde informatie en ondersteuning zodat jullie succesvol kunnen zijn.

Download de brochure (PDF)

En ontdek wat het Fizzinity Platform voor jouw onboarding programma’s kan doen. 

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Telefoonnummer
Fizzinity Prospectus

Ontdek de impact vandaag

Ons team van Customer Champions geeft je graag een gratis en persoonlijke demo van het Fizzinity Platform. Speel Fizzinity, ervaar het effect, en ontdek vandaag nog de impact van het Fizzinity Platform voor jouw team(s) en organisatie.

The Fizzinity Team