Fizzinity is ontwikkeld door
InContext Consultancy Group

InContext Consultancy bestaat om alle mogelijke ondersteuning te bieden aan mensen die iets in hun organisatie ten goede willen keren.

InContext is een bijzonder adviesbureau dat organisaties helpt om de menselijke factor optimaal in te zetten en het menselijke in de organisatie te koesteren. Inspiratie, creativiteit en partnership gaan bij ons hand in hand met analyse, daadkracht en resultaat. Met ambitie en lef maken wij écht een verschil en bieden we vernieuwende, duurzame oplossingen aan onze opdrachtgevers.

Opdrachtgevers beschrijven onze aanpak als onorthodox, gepassioneerd, zorgvuldig, verrassend en altijd gericht op het bereiken van meetbaar resultaat.

Wezenlijke veranderingen bij organisaties en in het gedrag van mensen komen samen bij InContext. Ons motto is niet voor niets ‘The people side of business – The business side of people’.

Met deze unieke combinatie van kennis en competenties, van hard en zacht, plaatsen wij elke interventie in de context van iedere organisatie en daarmee rechtstreeks in het hart van het vraagstuk. Met verbinding, impact en resultaat.

Onze Collega's

InContext bestaat uit een kernteam, dat gevestigd is in Nederland, en een groot netwerk van associated consultants, trainers, begeleiders, bedrijfspsychologen en acteurs met ambitieuze klanten over heel de wereld. Samen streven we ernaar om organisaties ten goede te veranderen.

Onze digitale oplossingen voor teams

LinkXs Online

Eén LinkXs spel bestaat uit 4 puzzels en bijbehorende constructies. Iedere groep wordt opgedeeld in 4 teams. Elk team krijgt puzzelstukjes en constructiestukjes. Het doel van het spel is zo snel mogelijk de puzzel en de bijbehorende constructie te maken. Maar er zijn natuurlijk spelregels, waardoor dit niet zo vanzelfsprekend is als het lijkt. Ook is er onderlinge afhankelijkheid. Teams hebben elkaar nodig om hun eigen puzzel op te lossen.

Het spel roept herkenbaar en natuurlijk gedrag op. Deelnemers krijgen de kans om in de spiegel te kijken en zich bewust te worden van hun eigen gedrag. Deze reflectie biedt waardevolle inzichten voor de praktijk.

 • Samenwerken, binnen en tussen teams en vanaf verschillende locaties
 • Open, eerlijk en duidelijk communiceren
 • Tonen van persoonlijk leiderschap
 
 
 
Team Flow Index (TFI)

Team Flow Index geeft een APK voor jouw virtuele team. Met behulp van de online teamscan bepaal je gezamenlijk waar je als team nu bent en wilt staan. Zodat je, juist in deze tijd van virtuele samenwerking, met elkaar in verbinding blijft en de juiste prioriteiten stelt. Ieder teamlid vult de scan in, waardoor de uitkomst van het team is en iedereen een stem heeft in de gezamenlijke doelstellingen.

TFI is een online scan, altijd en overal vandaan toegankelijk, en daarom ook nu goed inzetbaar: TFI kan op afstand ingevuld worden door teamleden die thuis werken. De scan geeft vervolgens direct inzicht in prioriteiten en verbeterpunten van het team voor de komende twee weken, maand en drie maanden. Ook nu, of misschien juist nu, kun je als team de samenwerking en resultaten verbeteren.

 • Hoe blijf je als team effectief en gemotiveerd samenwerken?
 • Hoe stel je de juiste prioriteiten voor jouw team?
 • Heeft het team de juiste mindset en capaciteiten om vanuit een digitale omgeving te werken?
TeamworkQT

Door TeamworkQT leer je vraagstukken en problemen binnen jouw team te herkennen en op te lossen. Ontdek  jouw eigen voorkeursstijl bij het aanpakken van deze problemen en onderzoek alternatieven. Als team krijg je inzicht in elkaars kwaliteiten en leer je deze beter te waarderen en in te zetten. Dit draagt bij aan een betere teamsfeer, inclusie en samenwerking. Het Quadrality platform is een online, interactieve spelomgeving waarbinnen deelnemers herkenbare teamuitdagingen tegenkomen, keuzes maken en de consequenties daarvan ervaren en leren begrijpen.

 • Gezamenlijk oplossen van conflicten en aanpakken van problemen.
 • Elkaar aanspreken en het echte gesprek voeren.
 • Zoeken naar manieren om verschillen te overbruggen.
 • Verbeteren van de team performance.
 • Herkennen en waarderen van de kwaliteiten van jouw collega’s en het team.
TeamUP

In TeamUP verkennen teams, op een veilige en verrassende manier, hun sterkten en mogelijkheden voor verbetering, zowel op teamniveau als individueel. Gaandeweg helpt TeamUP deelnemers om met elkaar in gesprek te gaan over deze ontwikkelgebieden en gezamenlijk een passende oplossing te vinden die nieuwsgierigheid en plezier stimuleert.

 • Bijdragen aan een veilige leercultuur met waardevolle gesprekken
 • Stimuleren van deelnemers om over de muren van de eigen functie te kijken, elkaar te helpen en samen succesvol te zijn.
 • Ervaren van en bouwen aan de mindset shift die nodig is voor een leer- en high-performance cultuur.
 • Ervaren dat het geven en ontvangen van feedback individuele en teamprestaties naar een hoger plan tilt